Yüreğir Belediyesinden asfalt çalışması

Yüreğir Belediyesinden asfalt çalışması


ADANA (A.A) - Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçedeki asfaltlama çalışmalarının yılın her günü devam ettiğini bildirdi.
     Çelikcan yaptığı yazılı açıklamada, göreve geldikleri günden bu yana, öncelikle Yüreğirin yol, kaldırım ve asfalt sorunuyla ilgilendiklerini belirtti.
     Bugüne kadar takriben 255 bin ton asfalt dökerek bir rekora imza attıklarını vurgulayan Çelikcan, ayrıca yaptıkları 500 bin metrekare kilitli parkeyle Yüreğirde 20 yılda yapılmayanı yaptıklarını ifade etti.
     Çelikcan, asfalt kazma makinesi ve asfalt serme makinesini belediyeye yeni kazandırdıklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:
     Yüksek kalitede asfaltı hızlı şekilde dökebileceğiz. Şu an oluşturduğumuz 4 asfalt ekibi gece-gündüz çalışmaktalar. Asfalt Kaplama ekiplerimizden biri şuanda PTT Evleri Mahallesinde diğeri ise Doğankent beldemizin Cumhuriyet Mahallesinde çalışmaktalar. Sathi Asfalt Kaplama ekibimiz ise Camili-İsmailiye ve Dedepınarı bölgesinde çalışmakta. Asfalt yama ekibimiz de Sinanpaşa Mahallemizde çalışmalarına devam etmektedir. Bir planlama dahilinde bu bölgelerdeki çalışmalar bittiğinde, ilçemizin başka mahallelerinde asfaltlama yapmaya devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Yüreğir Belediyesinden asfalt çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER