Yurtta kış

Yurtta kış -Boluda etkili olan kar yağışı nedeniyle Kartalkayada 1,5 metre olan kar kalınlığı, Abantta 30, Gölcükte 20, Yedigöllerde 80 santimetreye ulaştı (Fotoğraflı - Görüntülü)


BOLU (A.A) - Boluda etkili olan kar yağışı nedeniyle, Kartalkayada 1,5 metre olan kar kalınlığı, Abantta 30, Gölcükte 20, Yedigöllerde de 80 santimetreye ulaştı.
     Boluda sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışının ardından kar kalınlığı, kayak merkezi Kartalkayada 1,5 metre, Abantta 30, Gölcükte 20 ve Yedigöller Tabiat Parkında 80 santimetre olarak ölçüldü.
     Günübirlik tatil için Abanta gelen tatilciler, kar altında göl çevresinde yürüyüş yapıp, fayton ve atlara binerek kışın keyfini çıkarıyor.
     Bursadan tatil için Abanta gelen Metin ve Sevil Üçüncü çifti, Abanta ilk defa geldiklerini ifade ederek, Abanta gelen arkadaşlarımız burasının çok güzel olduğunu söylemişti. Biz de kendimiz gelip görmek istedik. Gerçekten çok güzel bir yer. Yağan karla birlikte Abant bir başka güzel oldu diye konuştu.
    
     Muhabir: İlhami Çetin / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER