Yurtta kış

Yurtta kış -Kar yağışı ve tipi nedeniyle Kayseride 95, Kırıkkalede 101, Yozgatta 65, Niğdede 84, Kırşehirde 11 köy yolu ile ulaşım sağlanamıyor -Niğde merkez ile Niğde ve Yozgatın bazı ilçelerinde okullar kar yağışı nedeniyl


KIRIKKALE (A.A) - Kar yağışı ve tipi nedeniyle Kayseride 95, Kırıkkalede 101, Yozgatta 65, Niğdede 84, Kırşehirde 11 köy yolu ile ulaşım sağlanamıyor.
     Kayseride kar yağışı ve tipi sebebiyle Pınarbaşı ilçesinde 71, Sarızda 21, Yahyalıda 3 köy yolu ulaşım sağlanamazken, İl Özel İdaresi ekipleri yolları açma çalışmalarını sürdürüyor.
     Kırıkkale merkezde 13, Bahşılıda 1, Balışeyhde 24, Çelebide 4, Delicede 23, Karakeçelide 1, Keskinde 35 köy yolu ulaşıma kapandı.
     Kar yağışı ve tipi nedeniyle Kırşehirin Akpınar ilçesinde 3, Çiçekdağında 5 ve Mucurda 3, Niğde merkezde 19, Ulukışlada 25, Borda 16, Çamardında 16, Çiftlikte 8 ve Yozgat Akdağmadeninde 30, Çekerekte 10, Aydıncıkta 5, Şefaatlide de 20 köy yolu ulaşıma kapandı.
     Kapalı köy yollarını açmak için ekiplerin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü belirtildi.
    
     -Eğitime kar engeli-
    
     Öte yandan Niğde merkez ile Niğde ve Yozgatın bazı ilçelerinde okullar kar yağışı nedeniyle bir gün tatil edildi.
     Yozgatta Akdağmadeni ve Çekerek ilçeleri ile belde ve köylerinde, Şefaatlinin belde ve köylerinde eğitime 1 gün süre ile ara verildi.
     Niğdede de Çamardı ilçesi hariç merkez ve tüm ilçelerde okullar bir gün tatil edildi.
    
     Muhabir: Ekip / İsmail İçer
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER