Zafer Kalkınma Ajansı

Zafer Kalkınma Ajansı -Ajans Yönetim Kurulunun 2012 yılı 8inci toplantısı, Gediz ilçesinde yapıldı


UŞAK (A.A) - Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerini kapsayan Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulunun, 2012 yılı 8inci toplantısı, Kütahyanın Gediz ilçesinde yapıldı.
     Yönetim Kurulu Başkanı ve Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu başkanlığında, GDZ Gediz Otel Kongre Merkezinde düzenlenen toplantıda, Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu tarafından Murat Dağında yapılması planlanan kayak merkezi hakkında bilgisayar destekli sunum gerçekleştirildi.
     Daha sonra, bu yıl uygulanan destek programları hakkında değerlendirmelerde bulunularak, Teknik Destek ve Doğrudan Faaliyet Destek programları ile Sosyal Kalkınma ve Sosyal Altyapı mali destek programlarının devam eden süreçleri hakkında katılımcılar bilgilendirildi.
     Toplantıda, 2014-2023 yıllarını kapsayacak yeni bölge planı ve bu kapsamda yürütülen hazırlıklar da ele alınarak, Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşaka yönelik inşa edilip 25 Kasımda hizmete giren Zafer Havalimanı çevresinde şekillenmesi hedeflenen Zafer Cazibe Merkezi çalışmaları görüşüldü.
     Ajansın idari konularının görüşülmesiyle sona eren toplantıya, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Seyit Ömer Durmuş, Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet ile Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu katıldı.
    
     Muhabir: Mehmet Altıntaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Zafer Kalkınma Ajansı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER