Ziraat Türkiye Kupası eşleşmeleri

Ziraat Türkiye Kupası eşleşmeleri -Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Savruk: -Sarıyeri yenerek, bir üst tura çıkmak istiyoruz


KAYSERİ (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, Ziraat Türkiye Kupasında eşleştikleri Sarıyeri yenerek, bir üst tura çıkmak istediklerini söyledi.
     Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası 3. kademe kuraları sonucunda Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Sarıyer ile eşleştikleri hatırlatarak, kura sonucundan memnun olduklarını belirtti.
     Kupada hedeflerinin daha üst turlar olduğunu dile getiren Savruk, Ziraat Türkiye Kupasında köklü bir tarihi geçmişi olan Sarıyer ile 4. tura yükselme mücadelesi vereceğiz. Karşılaşma taraftarımızın önünde oynanacak. Rakibimiz bizden bir alt ligde mücadele ediyor. Rakibimizi hafife almadan bu karşılaşmaya hazırlanacağız. Kulüp olarak hedefimiz ligde ve kupada alacağımız başarılı sonuçlarla taraftarımızın yüzünü güldürmek. Sarıyeri yenerek, bir üst tura çıkmak istiyoruz. Takımımıza güveniyoruz. Deneyimli bir teknik kadro ile kaliteli oyunculara sahibiz. İnşallah bu karşılaşma sonucunda üst tura yükselen biz olur ve iyi gidişatımızı sürdürürüz.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Ziraat Türkiye Kupası eşleşmeleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER