Ziraat Türkiye Kupası kura çekiminin ardından

Ziraat Türkiye Kupası kura çekiminin ardından -Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Savruk: -Altayı eleyerek bir üst tura çıkmak istiyoruz


KAYSERİ (A.A) - PTT 1. Ligin lideri Kayseri Erciyessporun basın sözcüsü Kaan Savruk, Ziraat Türkiye Kupası 4. turda eşleştikleri Altayı eleyerek, bir üst tura çıkmak istediklerini söyledi.
     Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası 4. kademe kuraları sonucunda Türkiye Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay ile eşleştiklerini hatırlatıp, kura sonucundan memnun olduklarını belirtti.
     Kupada gidebilecekleri yere kadar gitmek istediklerini ifade eden Savruk, şöyle devam etti:
     Ziraat Türkiye Kupasında köklü bir tarihi geçmişi olan Altay ile 5. tura yükselme mücadelesi vereceğiz. Karşılaşma deplasmanda oynanacak. Altay bizden bir alt ligde mücadele ediyor. Rakibimizi hafife almadan bu karşılaşmaya hazırlanacağız.
     Ligde ve kupada alacağımız başarılı sonuçlarla taraftarımızın yüzünü güldürmeye devam etmeyi arzuluyoruz. Bu doğrultuda Altayı eleyerek, bir üst tura çıkmak istiyoruz. Takımımıza güveniyoruz. Deneyimli bir teknik kadro ve kaliteli futbolculara sahibiz. İnşallah bu karşılaşma sonucunda üst tura yükselen biz olur ve iyi gidişatımızı sürdürürüz.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Ogün Duru
<< Önceki Haber Ziraat Türkiye Kupası kura çekiminin ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER