Ziraat Türkiye Kupası kura çekiminin ardından

Ziraat Türkiye Kupası kura çekiminin ardından -Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam: Türkiye Kupasındaki hedefimizi biliyoruz. Geçen sene final oynayıp da kaybettiğimiz kupayı bu sene kazanmak istiyoruz


BURSA (A.A) - Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Türkiye Kupasındaki hedefimizi biliyoruz. Geçen sene final oynayıp da maalesef kaybettiğimiz kupayı, bu sene kazanmak istiyoruz dedi.
     Ziraat Türkiye Kupasının 4. turunda, Nazilli Belediyespor ile eşleşen Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursasporda teknik direktör Sağlam, kura çekimini değerlendirdi.
     Nazilli Belediyesporun iyi bir takım olduğunu ifade eden Sağlam, Kendi sahalarında, kendi taraftarları önünde oynamanın da coşkusuyla Bursaspor gibi bir rakibe karşı daha üst düzey bir motivasyonla oynayacaklardır. Bu yüzden, bütün olumsuzlukları ortadan kaldırıp, Bursaspora yakışır, kendi hedefimize yakışır bir mücadele ortaya koyup Nazillisporu yenerek bir üst tura çıkmak istiyoruz. Ondan sonrasını da sonra değerlendireceğiz diye konuştu.
     Türkiye Kupasındaki hedeflerini bildiklerini, geçen sene final oynayıp da kaybettikleri kupayı bu sene kazanmak istediklerini vurgulayan Sağlam, şunları kaydetti:
     Amacımız, grup öncesi oynayacağımız 2 eleme karşılaşmasını kayıpsız geçmek, gruplarda da bizi finale taşıyacak mücadeleyi ortaya koyacak maçlar oynamak ve kupayı kazanmak. Bu doğrultuda rakip kim olursa olsun bizim için çok önemli değildi. Rakibimizi iyi inceleyip, çok ciddi anlamda değerlendirip, herhangi bir sürprize sebebiyet vermeden bu turu geçmek istiyoruz.
     Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat da gece gündüz çalıştıklarını dile getirerek, Rakibimiz kim olursa olsun, küçümsenmeyecek şekilde elimizden gelen her şeyi yapacağız. Üst turlara çıkıp, geçen seneki gibi iddialı bir durumda olmak için elimizden geleni yapacağız. Bizim bu kupada da hedeflerimiz geçen seneki gibi. Ligdeki hedefimiz de zirve. Bursasporun hak ettiği yerlerde olabilmesi için gerçekten ciddi bir mesai harcıyoruz. Her şeyin iyi olabilmesi için bu işe gönül verdik. İyi şeyler yapmaya çalışıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Ziraat Türkiye Kupası kura çekiminin ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER