Yozgat'ta ucuz LPG'ye araç sahiplerinin ilgisi yoğun oldu

Yozgat'ta ucuz LPG'ye araç sahiplerinin ilgisi yoğun oldu

Çevre il ve ilçelerinde 2.20 ile 2. 40 lira arasında satışa sunulan LPG'nin Yozgat'ta bir petrol istasyonunda 1.99 liradan satışa sunulmasına, araç sahipleri yoğun ilgi gösterdi.

İç Anadolu Bölgesi'nde en yüksek fiyattan LPG kullandıklarını belirten Yozgatlı sürücüler, ERK petrol istasyonunun da fiyatları düşürmesinin diğer akaryakıt istasyonlarına da örnek olmasını istedi. Musa Çalışkan isimli araç sahibi çevre il ve ilçelere göre Yozgat'ta LPG fiyatlarının çok yüksek olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Buradan 30 kilometre Sorgun'a gidiyorsun LPG fiyatları 1,90 ile 2 lira arasında satılırken, Yozgat merkezdeki petrol istasyonlarından 2.20-2.40 TL'den aşağı alamıyorsun. Yine Ankara'ya gidiyorsun, Çorum'a gidiyorsun fiyatlar düşük. Yozgat'ta fiyatlar çok yüksek tutuluyor. Ankara Caddesi mevkiinde ERK petrol istasyonu LPG'yi 1.99 TL'den sattığını öğrendik, biz de buraya geldik, LPG'yi buradan alıyoruz. İnşallah diğer petrol istasyonlarına da örnek olur."

ERK Petrol İşletmecisi Mehmet İhsan Varol, kendilerinden LPG alan sürücülerin genelde Yozgat'ta LPG fiyatlarının çok yüksek olduğundan yakındıklarını belirterek, vatandaşların bu yöndeki isteklerine karşı indirime gittiklerini söyledi. Varol, "Biz de vatandaşımızın bu yakınmalarını dikkate alarak az kar edip sürücülerimize yardımcı olmak istedik. LPG fiyatlarımız şu an itibari ile 1. 99'dan satılmaktadır. Yapılan bu indirimden dolayı yoğun ilgi görüyoruz, sürücülerimiz teşekkür ediyor. Vatandaşlarımızın talepleri üzerinde çalışmalar yürütüyoruz. Kaliteli yakıtı daha uygun fiyatlara vermek için özen gösteriyoruz. Müşterilerimize daha fazla hizmet etmeye gayret göstereceğiz." diye konuştu.
ucuz-LPGye-arac-sahiplerinin-ilgisi-yogun-oldu-1931678.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Yozgat'ta ucuz LPG'ye araç sahiplerinin ilgisi yoğun oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER