Yunanistan'dan Ankara'daki saldırıya kınama


Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopulos ve Başbakan Aleksis Çipras, Ankara'da meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınadıklarını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopulos adına Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Büyükelçi Yorgos Gennimatas, Türkiye'nin Atina Büyükelçisi Kerim Uras'a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Yunan halkının taziyelerini iletti. Ankara'da meydana gelen terör saldırısının şiddetle kınandığını ifade eden Büyükelçi Gennimatas, Türk halkı ve saldırıda hayatını kaybeden kurbanların ailelerine de en içten taziyelerini bildirdi.

Başbakan Aleksis Çipras da Başbakan Ahmet Davutoğlu'na telefon ederek taziye mesajını iletti. Terör saldırısını kınayan Çipras, Yunan halkı ve hükümetinin Türk halkı ve kurbanların ailelerine en derin taziyelerini sunduğunu belirtti.

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı da resmi Twitter hesabından Yunanca ve İngilizce yaptığı açıklamada, "Komşularımızla birlikte Ankara patlaması kurbanlarının yasını tutuyoruz. Menfur terör saldırısını şiddetle kınıyoruz" ifadelerine yer verildi. CİHAN
<< Önceki Haber Yunanistan'dan Ankara'daki saldırıya kınama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER