Sanık gördüğü işkenceyi anlattı... Hakim, Ayhan Bora Kaplan'ı salondan attı!
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazartesi, Mayıs 20 2024
Paylaş
X Post
Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne dair 20’si tutuklu 61 sanığın yargılamasına devam edildi. Davanın 10’uncu duruşmasında Ayhan Bora Kaplan tarafından işkenceye uğradığını iddia eden Erkan Doğan dinlendi. Erkan Doğan, ''Kaplan’ı şikayet ettiği süreçte polise ve yargıya inancının kalmadığını'' ifade etti.
Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne dair 20’si tutuklu 61 sanığın yargılamasına devam edildi. Davanın 10’uncu duruşmasında Ayhan Bora Kaplan tarafından işkenceye uğradığını iddia eden Erkan Doğan dinlendi. Erkan Doğan, "'Kaplan’ı şikayet ettiği süreçte polise ve yargıya inancının kalmadığını'" ifade ederek, “Yeni emniyet kadrosuna yeni içişleri bakanı Ali Yerlikaya’ya güvendim ve o yüzden buradayım. Ayhan Bora Kaplan, siyasetçi olduğu için Barış Kurt’a yaranmak için bana bunları yaptı. Ben Ayhan Bora Kaplan’ı saldığı korku ve uyuşturucu ticareti nedeniyle bilirim. Hayatımı elimden alan bu kişilerden şikayetçiyim” dedi.
Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin 20'si tutuklu 61 kişi hakkında Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın 10’uncu duruşması Sincan Cezaevi’nde görülüyor.
Halktv.com'un haberine göre duruşmanın başında mahkeme başkanı, müşteki ve tanıkların dinleneceğini belirtti. "'Müştekilerden eski patronu olduğunu söylediği eski AKP Ankara İl Yöneticisi Barış Kurt’un yönlendirmesi üzerine alacağını istediği için Ayhan Bora Kaplan ve adamları tarafından dişleri sökülerek kendisine 2 gün boyunca işkence edildiğini" öne süren müşteki Erkan Doğan dinlendi.
''Ayhan dişlerimi çekti, Muhammed ve Adnan yardım etti''
Doğan,"Bu olay benim hayatımı geri dönülmez şekilde etkiledi. Benim olayımla ilgili temel sebep Barış Kurt'tur. Şirketin her işine koşturduğum için Kurt bana güvenirdi. Her yere beraber giderdik. Zamanla bildiklerim bana ağır geldi. Yasal olmayan işlere karışıklığı için vicdanen rahat değildim. Daha sonra yanından ayrılmayı kafama koydum. Kurt, bana o tarihte hakkımı vermek istemedi. Yanından ayrıldıktan sonra iletişimimiz kesilmedi. Ben daha sonra bir büfe aldım kendim. 25 Temmuz'dan birkaç gün sonra mesaj atıp alacağımı istedim. Artık canıma tak etmişti. Alacağımı vermezse ‘Kimse Yok mu Derneği’ ile bağlantısını açık
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Yaparsa Erdoğan yapar! Yaptı da: Beyin göçünün ardından sermaye göçü başladı2.ABD İran savaşı Türk turizmini yerle bir etti! Sezlonglar boş kaldı3.Rusya akaryakıt kriziyle çıkmazda!4.Öğrenci affında kapsam genişledi5.Endonezya 7.7'lik depremle sarsıldı
6.Erdoğan rejiminden sürgündeki gazeteci Doğan Ertuğrul’a yeni baskı: Mal varlığı donduruldu7.Erdogan yaptı! Alper Gezeravcı’ya yeni görev: 5’inci Ana Jet Üs Komutanı oldu8.Daltonlar ve Baygaralar operasyonu: 7 şüpheli tutuklandı9.Asgari Ücret Hedeflenen Enflasyona Yenik Düşüyor: Beklenti ve Gerçekleşme Arasındaki Makas Açıldı10.ABD-İran Geriliminde Yeni Söylem: Donald Trump’tan Hürmüz Boğazı Çıkışı
ESRA BÜYÜKCOMBAK

ŞERİF ALİ TEKALAN

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH












