11 yaşındaki çocuğa cami bahçesinde dayak

Konya'da bir sitedeki cami bahçesinde arkadaşları ile oynayan 11 yaşındaki M.M.C., arkasından yaklaşan aynı sitede oturan E.İ., tarafından tokatlandı. Olay, camideki güvenlik kamerası ile kaydedildi.

11 yaşındaki çocuğa cami bahçesinde dayak

Olay, geçtiğimiz cuma günü merkez Meram İlçesi Havzan Mahallesi'ndeki Ebussuud Sitesi'nde bulunan Kayım Kaya Camii'nde meydana geldi. Cami bahçesinde arkadaşları ile oynayan M.M.C., ayni sitede oturan E.İ., tarafından dövüldü.

TOKAT DARBELERİYLE SERSEMLEŞEN ÇOCUK NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

E.İ.'nin 11 yaşındaki çocuğun arkasından yaklaşıp bir anda tokatlamaya başlaması camideki güvenlik kamerası ile kaydedildi. Aldığı tokat darbeleriyle sersemleşen M.M.C., neye uğradığını şaşırdı. E.İ.'nin yanında bulunan kadının bu olaya tepkisiz kalması dikkat çekti.

"ÇOCUĞUMU NEDEN DÖVDÜN?' DİYE SORDUM O DA 'BEN ÇOCUK TERBİYECİSİYİM' DEDİ"

Dayak yiyen M.M.C.'nin babası Zekeriye C., şöyle dedi:

"Ben şehir dışındayken çocuğumu dövmüş. Eve geldim çocuğu öyle görünce E.İ.'nin kapısını çaldım. 'Çocuğumu neden dövdün ? Ne yaptı sana?' diye sordum. O da bana, 'Ben çocuk terbiyecisiyim' diye cevap verdi. E.İ. hakkında polise şikayette bulundum. Çocuğumuzun psikolojisi bozuldu. Çocuğumu dövmesinin sebebi de, güya benim çocuğum, onun çocuğunu dövmüş."

Cami İmamı Hasan A., o tarihte camide olmadığını olayla ilgili de bilgisinin olmadığını söyledi. 

Kaynak: DHA
<< Önceki Haber 11 yaşındaki çocuğa cami bahçesinde dayak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER