25 bin sayfa kitap okuyan öğrencilere bisiklet hediye edilecek


Balıkesir'in Havran Belediyesi, öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve okumaya teşvik için, "Boyunca Kitap Oku, Bisikleti Kap" projesi hazırladı. Okullarında 25 bin sayfa kitap okuyan öğrencilere bisiklet hediye edilecek.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce geliştirilen, Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliğiyle uygulanan projeye Havran Belediyesi de destek oluyor. Havran Belediyesi'nde düzenlenen törende, Belediye Başkanı Emin Ersoy ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu, projenin protokolünü imzaladı.

Havran ve mahallelerinde yer alan dokuz ortaokulda uygulanacak projede, 25 bin sayfa kitap okuyarak birinci olan öğrencilere, Havran Belediyesi tarafından bisiklet hediye edilecek. Eğitim öğretim etkinliklerine Havran Belediyesi'nin her zaman destek olacağını belirten Başkan Ersoy, hedeflerinin memleketine, vatanına faydalı, üreten, sorumluluk sahibi insanlar yetişmesi olduğunu söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Söbüoğlu da öğrencilerin akademik başarıları yanında sosyal ve kültürel gelişimleri için bu ve benzeri çalışmaların önemli olduğunu ifade etti. CİHAN
<< Önceki Haber 25 bin sayfa kitap okuyan öğrencilere bisiklet hediye edilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER