Acil önünde eski eş dehşeti: 2 ölü


Boşandığı eşinin başka biriyle evleneceğini duyan eski koca, hastane önünde dehşet saçtı. Eski eşinin evleneceği Muammer Kılıç (46) ile 18 yaşındaki oğlu Muhammet Enez Kılıç'ı tabancayla vuran İbrahim Güzelgöz (41), şarjörü boşaltıncaya kimseyi yanına yaklaştırmadı.

Olay, gece 01.30 sıralarında Bursa Çekirge Devlet Hastanesi önünde gerçekleşti. İddiaya göre; hastanede hemşire olarak çalışan Fatma Y.'den bir süre önce boşanan İbrahim Güzelgöz, eski eşinin yeniden evlenmeye hazırlandığını duydu. Eski eşini telefonla arayarak görüşmek için geleceğini söyleyen Güzelgöz, hastane önünde eski eşinin evleneceği Muammer (46) ve oğlu Muhammet Enez Kılıç ile karşılaştı.

Taraflar arasında sözlü olarak başlayan tartışma büyüyünce belinden silahını çıkaran İbrahim Güzelgöz, "Benim namusuma göz diken ölür" diyerek baba ile oğlunun kafalarına birer el ateş etti. Güzelgöz, şarjörlerini bitinceye kadar etraftakileri tehdit edip yanına yaklaştırmadı. İki şarjör bitiren Güzelgöz, daha sonra polise teslim oldu.

Hastane görevlileri tarafından hemen acil servise alınan Muammer Kılıç ve Muhammet Enez Kılıç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cesetler daha sonra otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Acil-onunde-eski-es-dehseti-2-olu-1910655.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Acil önünde eski eş dehşeti: 2 ölü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER