Acılı aile, 7 yıldır kayıp kızlarını arıyor


Gaziantep'te 2008 yılında kaçırılan Gülgonca Çelik isimli kız çocuğundan 7 yıldır hala bir haber alınamadı. Kaçırıldığında 10 yaşında olan Çelik'e ulaşamamanın acısını yaşayan ailesi de seslerinin artık duyulmasını istiyor. Kızının aranması ile ilgili sonuç alınamamasından dolayı büyük bir üzüntü yaşadıklarını ifade eden anne Fatma Çelik, "Ben ciğerimi arıyorum, yavrumu arıyorum. Kendilerinden ekmek, su dilenmiyorum." diyerek yetkililerden yardım istedi.

3 Mart 2008 yılında Şahinbey Kozluca Mahallesi'ndeki halasına gitmek için evden ayrılan Gülgonca Çelik'e o tarihten sonra bir daha ulaşılamadı. Aradan geçen 7 yıla rağmen izine rastlanılmayan küçük kızın kalp hastası olan babaCuma Çelik, sokak sokak afişler dağıtarak kızını aradı.

Maddi olarak büyük sorunlar yaşayan aile 2011'de de dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a ulaştı. Özel bir ekibin kurulmasının ardından şüpheli olarak yakalanan Vahap B. isimli şahıs da daha sonra serbest kaldı. Aile aradan geçen 7 yıla rağmen kızlarının izini sürmeye devam ediyor.

Kendi imkanları ile kızını aradığını belirten baba Cuma Çelik, "Başbakanımıza ulaştıktan sonra özel ekip kuruldu. Özel ekip kurulduktan sonra bir zanlı çıktı ama benim kızım bulunamadı. Ben kızımın bulunması için yetkililerden yardım istiyorum. Kızımın aranmadığını düşünüyorum. Aramışlarsa da evrak çıkarsınlar. Hangi güzergahı aradıklarını soruyorum ama kimse bize bilgi vermiyor. O dönemde savcı şüphelendiğim 3 kişinin teknik takiplerinin yapıldığını, telefon dökümlerinin alındığını söylüyordu. Yapıldıysa nerede? Ben inanmıyorum. Savcı bana 'Kızın 3,5 yıl aranmamış, evrak üzerinde aranmış' diyor. Ben kızımın bir an önce bulunup bize teslim edilmesini istiyorum. Allah rızası için yetkililere sesleniyorum. Benim yavruma sahip çıkın. Kızımın dosyasının incelenmesini istiyorum." dedi.

"CİĞERİMİ ARIYORUM"

Anne Fatma Çelik de "Allah rızası için kızımın bulunmasını istiyorum. Benim kızımı kim götürdüyse, yerini kim biliyorsa Allah rızası için bize söylesinler. Büyük kızımın düğününde memurlar kızımın bana çok yakın olduğunu söylediler. 'Elini uzatsan kızın sana elini verecek, kızın sana kavuşmak üzere' dediler. Aradan 5 sene geçti. Ne bir cevap ne de başka bir şey var. Herkes bizi oyaladı. Ben buradan kendilerine sesleniyorum. Kendilerinin de çocukları var. Kendileri hiç mi anne baba değil. Bizimle oyun oynuyorlar. Ben ciğerimi arıyorum, yavrumu arıyorum. Kendilerinden ekmek, su dilenmiyorum. Kendilerinden sadece yavrumu istedim. Allah rızası için artık bize yardım etsinler. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız kendileri nasıl yavrularını yanlarında gezdiriyorlarsa benimki de yavru. Bana da yardım edilmesini istiyorum. Allah rızası için kendilerine sesleniyorum. Sesimi duysunlar." ifadelerini kullandı.

CİHAN
<< Önceki Haber Acılı aile, 7 yıldır kayıp kızlarını arıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER