Adana BTÜ'de rektör vekili olarak Prof. Dr. Aykut Gül atandı


Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nde (Adana BTÜ), görev süresi dolan Prof. Dr. Adem Ersoy'un ardından rektörlük görevine Yükseköğretim Kurulu tarafından Prof. Dr. Aykut Gül vekaleten atandı.

Rektörlük seçimlerine kadar göreve vekâleten devam edecek olan Prof. Dr. Aykut Gül, bugün yeni görevine başlamak üzere geldiği Adana BTÜ'de Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Fazıl Özsoylu, Genel Sekreter Osman Arık ve Genel Sekreter Yardımcısı Nezihat Yurt tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından üniversiteyi gezerek idari ve akademik personel ile tanışan Prof. Dr. Aykut Gül konferans salonunda gerçekleştirilen bir toplantıya katılarak burada kısa bir konuşma da gerçekleştirdi. Prof. Dr. Aykut Gül, Adana BTÜ'deki ilk konuşmasında "Hepimiz taşın altına elimizi ve gönlümüzü koyarak asıl işimiz olan bilim üretme üzerine yoğunlaşacağız. Makamlar gelip geçicidir, önemli olan birbirimizle anlaşarak, huzur ortamında asli görevlerimizi en iyi şekilde yapmaktır." ifadelerini kullandı.

Çukurova Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Aykut Gül, 2009-2014 yılları arasında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde Rektör Yardımcısı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve Üniversitelerarası Kurul Üyesi olarak görev yapmıştır
CİHAN
<< Önceki Haber Adana BTÜ'de rektör vekili olarak Prof. Dr. Aykut Gül atandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER