Adanalı sinemaseverler, Türkan Şoray ile selfi için yarıştı


Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray'ın yönettiği, kızı Yağmur Ünal'ın yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği 'Uzaklarda Arama' filminin Adana galası yapıldı. Optimum Alışveriş Merkezi Avşar Sinemaları'ndaki özel gösterime katılan Şoray ile filmin oyuncuları Yağmur Ünal, Serkan Şenalp ve Mehtap Bayrı'ya sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi. Şoray ve oyuncular vatandaşlarla bol bol selfi çektirdi.

Film gösterimi öncesi Adanalılarla buluşan Şoray, Yeşilçam sinemasının halkın desteğiyle oluştuğunu söyledi. O yıllarda Türk sinemasında sponsorlar olmadığını ifade eden Şoray, "Halkın desteğiyle. Mesela Adana bölgesi seyircisi istiyordu, yani halkın da katkısı oldu. Bugün de bir vefa borcu olarak buradayım. Şimdi kızımın yapımcılığında bir film yaptık. Bir film yapmak gerçekten çok zor. Ben bu filme duygularımı kattım. Yağmur emeğini kattı ve anne-kız böyle bir film yaptık. Şimdi hep birlikte bu filmi izleyeceğiz. İnşallah beğenirsiniz." dedi.

Şoray ve beraberindekiler daha sonra Türkan Şoray adı verilen sinema salonuna geçerek 'Uzaklarda Arama'nın özel gösterimini izledi. Şoray isminin böyle bir salona verilmesinin mutluluk verici olduğunu söyleyerek teşekkür etti. Bu arada vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle bazı vatandaşlar asansöre binerken ezilme tehlikesi atlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Adanalı sinemaseverler, Türkan Şoray ile selfi için... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER