Ahmet Boztaş: Ekonomik gelişme ve kalkınma güvenli ortamda gelişir


Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, ekonomik kalkınma ve ilerlemenin huzurlu ve güvenli bir ortamda gelişme göstereceğini söyledi.
Ticaretin kaos, kargaşa ve çatışmadan olumsuz etkilendiğini belirten Boztaş, iş dünyası olarak bu açıdan bir sorun yaşamadıklarını kaydetti.

Manavgat Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş'a nezaket ziyaretinde bulundu. Huzur, ticaret ve refah diyerek ekonomide güvenliğin öneminin altını çizen Boztaş, "Nüfus açısından, ekonomik açıdan hareketli bir şehirde yaşıyoruz. İnsanlarımız gibi ekonominin de güvene, güvenliğe ihtiyaç duyar. Ekonomik kalkınma, ilerleme, gelişme huzurlu, güvenli bir ortamda gelişme gösterir. Ticaret; kaostan, kargaşadan, çatışmadan olumsuz etkilenir. İş dünyası olarak bu açıdan bir sorun yaşamıyoruz. Kara bulutlar yoksa, puslu hava dağılıyorsa, belirsizlik ortadan yok oluyorsa sizlerin sayesinde. Çalışmalarınız, özverileriniz için teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Görüşmede MATSO Başkan Yardımcısı Şükrü Arslan, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mehmet Ergen, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Akın ve Halit Torun ile Meclis Üyesi Baykal Özden de yer aldı.

CİHAN
<< Önceki Haber Ahmet Boztaş: Ekonomik gelişme ve kalkınma güvenli ortamda... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER