O yazardan Ahmet Hakan'a ölüm tehdidi

CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programı moderatörü Ahmet Hakan havuz medyası yazarlarından Cem Küçük'e sert tepki gösterdi.

O yazardan Ahmet Hakan'a ölüm tehdidi

Star'da yazılar yazan Cem Küçük, bugünkü köşesinde Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakanölümle tehdit etti. Küçük, yazısında "Şizofreni hastaları gibi hala kendini Hürriyet'in Türkiye'yi yönettiği günlerde zannediyorsun. İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hala hayatta kalabiliyorsun" ifadelerini kullandı.

ÖLÜM TEHDİDİ

Cem Küçük, bugünkü yazısında Ahmet Hakan'a tehditlerini sürdürdü. Küçük, 'Şizofrenik ve PKK'lı bir hırsız portresi: Ahmet Hakan' başlıklı tehditlerle dolu yazısında ''7 Haziran seçimleri öncesi PKK'nın baş propagandisti Ahmet Hakan'dı. Bunu bilmeyen yok. Türk milleti Coşkun'un tüm ihanetlerini kaydetti ve elbette bedelini ağır ödetecek'' dedi.

''İSTESEK SENİ SİNEK GİBİ EZERİZ''

Cem Küçük yazısının bir bölümünde Ahmet Hakan'ı şöyle tehdit etti: ''Şizofreni hastaları gibi hala kendini Hürriyet'in Türkiye'yi yönettiği günlerde zannediyorsun. İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hala hayatta kalabiliyorsun. ''

AHMET HAKAN CANLI YAYINDA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ


Ahmet Hakan'dan Cem Küçük'e tepki | Samanyolu Haber

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan, dün akşam CNN Türk'teki programında “Doğun Grubu'nun yayınlarından dolayı askerlerim şehit edilmiştir” sözlerini söyleyen Cem Küçük'le ilgili suç duyusunda bulundu. Cem Küçük'ün Hürriyet çalışanlarını hedef gösterdiğini söyleyen Ahmet Hakan başlarına bir şey gelmesi durumunda Cem Küçük'ün bundan sorumlu olacağını söyledi. Hakan,  "Ben bu şahısla ilgili olarak savcılara suç duyurusunda bulunuyorum. Bizi hedef göstermektedir. Hürriyet'in muhabirinden yöneticisine, çaycısından yazarına herhangi bir emekçisinin başına bir şey gelirse sorumlusu bu şahıstır. Bu şahıs azmettiricisidir. Cinayete azmettiren bir adam gibidir." sözlerine yer verdi.
<< Önceki Haber O yazardan Ahmet Hakan'a ölüm tehdidi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER