AK Partili Özhaseki: Muhtıraların karşısında duran biz olduk

AK Partili Özhaseki: Muhtıraların karşısında duran biz olduk

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, partilerinin iktidara geldiği ilk yıllarda ihtilal provaları yapıldığını ve muhtıraların verildiğini hatırlatarak, bunlara karşı durduklarını söyledi.

AK Parti Kayseri İl Teşkilatı, bayramlaşma ile birlikte aday tanıtım toplantısını birlikte yaptı. Mimar Sinan Parkı içerisinde gerçekleştirilen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, eski bakanlardan Taner Yıldız, milletvekilleri ve yeni adaylarla AK Partili belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları katıldı.

Programda adaylar tek tek tanıtıldı ve kürsüye davet edildi. Kürsüye çıkan adaylar kısa konuşma yaptı. Son olarak kürsüye Mehmet Özhaseki çıktı. Özhaseki, AK Partinin kurulduğu ilk yıllarda kendilerine yapılanları aktararak, şunları söyledi; "Bu seçimler için bütün teşkilat mensubu arkadaşlarımız şunu içlerinden geçirsinler. Bizler Türkiye'nin 13 yıldır iktidarda en iyi işler yapmış bir iktidara sahibiz. Bundan dolayı başımız dik olmalıdır. Hükümetler nezdinde en iyi işler yapan hükümet biziz ve başımız dik olmalıdır. Vesayet rejimini çökerten biziz. Mazlumların, ezilenlerin, mağdurların sesi olduk. Başımız dik oldu. 4 ay içinde doğruları söyleyen biz olduk. İktidar olabilme adına koalisyon olabilme adına her türlü tavizi veren biz olduk. Ama kaçanlar oldu milletin sesine kulak veren biz olduk. Seçimlere en hazır teşkilat biziz. Millete tek sözü olan söyleyeceği olan biziz."

"Geçmişte yaşanan sıkıntıları bin bir türlü sıkıntıları alnımızın akıyla aşan biziz" diyen Özhaseki, "İlk iktidara geldiğimizde ayağımızı kaydırmak için ihtilal provaları yapanları hatırlayın. Parti kapatma davaları açıldı. Cumhuriyet mitingleri düzenlediler. Muhtıralar verdiler. Onların karşısında dik duran biz olduk. Buna rağmen en iyi işleri biz yaptık. Ulaşımda enerjide karayolunda aklınıza gelen her alanda son 10 yıl içinde çağ atladı" diye konuştu.

Program adayların hep birlikte fotoğraf çektirmesiyle son buldu. Adaylar arasında yer alan ve geçirdiği trafik kazası sonrasında tekerlekli sandalyede yaşamını sürdüren 9'uncu sıra milletvekili adayı Kadir Can Gökalp, kürsüye programı organize eden şirket personelinin çıkartması dikkat çekti. CİHAN
<< Önceki Haber AK Partili Özhaseki: Muhtıraların karşısında duran... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER