Ali Kılıç: Voleybolda üst tura grup lideri olarak gitmeyi arzu ediyoruz


Ziraat Bankası Erkek Voleybol Takımı Kulüp Başkanı Ali Kılıç, CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda karşılaşacakları VFB Friedrichshafen ve Paris Volley maçlarını kazanarak gruptan lider olarak çıkacaklarını söyledi.

Ziraat Bankası Voleybol Takımı, CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki 5. maçında Alman ekibi VFB Friedrichshafen'i konuk edecek. Bu maç öncesi kulüp başkanı Ali Kılıç ile yöneticiler basın mensuplarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Açıklamalarda bulunan Kılıç, maçı kazanmaları takdirde bir üst tura çıkmayı garantileyeceklerini hatırlattı. Kılıç, "Şu anda grupta ikinciliği zaten garantiledik. En iyi 5 arasında yer almak gerekiyor. Bundan sonraki Paris Volley maçı bizim grup liderliği maçımız olacak. İnşallah bir üst tura grup lideri olarak gitmeyi arzu ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Başkan Kılıç, 'Bir üst tura çıkmaları halinde dörtlü finallerin Türkiye'de oynanması yönünde bir projeniz var mı?' sorusuna, Kılıç, "Biz Şampiyonlar Ligi'ne green card ile gittik. Bu sene büyük bir ihtimalle bize vermezler diye düşünüyoruz. O nedenle de müracaat etmeyi düşünmüyoruz." şeklinde konuştu.

Başkan Kılıç, gelecek yıl üst düzey bir takım kurmayı düşündüklerini kaydederek, voleybolun haricinde başka bir branş açmayı düşünmediklerini ifade etti.

Ziraat Bankası ile Friedrichshafen yarın saat 19.00'da TVF Başkent Spor Salonu'nda karşılaşacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Ali Kılıç: Voleybolda üst tura grup lideri olarak gitmeyi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER