Ali Koç ağabeyinin ardından ilk kez konuştu

"Hiçbir sorun yoktu. Çok mutluydu, enerjikti, zayıflıyordu, spor yapıyordu. Demek ki (alnını göstererek) burada ne yazıyorsa o".

Ali Koç ağabeyinin ardından ilk kez konuştu

Dün sabah kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren ve sevenlerini yasa boğan Mustafa Koç’un ani ölümü kendi ailesi için de tam bir şok etkisi yaptı. Mustafa Koç’un küçük kardeşi Ali Koç, ağabeyinin ani ölümüyle ilgili “Hiçbir sorun yoktu. Çok mutluydu, enerjikti, zayıflıyordu, spor yapıyordu. Demek ki (alnını göstererek) burada ne yazıyorsa o” dedi.

Ali Koç’un acılı “ilk yorumu”nu Habertürk yazarı Meltem Ersoy duyurdu.

İşte o yazının ilgili bölümü: “…Bir süre sonra Ali Koç, aşağıya indi. Ben de herkes gibi ağzımda büyüyen kelimelerle ‘Başınız sağolsun’ dedim. Bu beklenmedik ölüm karşısında büyük üzüntü içinde “Hiçbir sorun yoktu. Çok mutluydu, enerjikti, zayıflıyordu, spor yapıyordu. Demek ki (alnını göstererek) burada ne yazıyorsa o” sözleri ağzından döküldü.

Sanıyorum ki; bu sözler, dün hastaneye gelen herkesin yüzüne yansıyan ortak ruh halini en güzel yansıtan sözlerdi. Ölüm karşısında herkes çaresiz, alnında ne yazıyorsa o. Türkiye büyük bir ismi çok erken kaybetti ve her ölümde olduğu gibi kelimeler kifayetsiz”


<< Önceki Haber Ali Koç ağabeyinin ardından ilk kez konuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER