Alperenler: Yazıcıoğlu'nun dava dosyası hala muamma

Alperenler: Yazıcıoğlu'nun dava dosyası hala muamma

MALATYA (CİHAN)- Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Solmazgül, "Şehit liderimizin dava dosyası hala bir muamma. Dava dosyasının hala bir sonuca ulaşmaması biz Alperen Ocaklarını rahatsız etmektedir." dedi.

Alperen Ocakları, BBP'nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu ölümünün 6'ıncı yılında anıyor. Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Solmazgül, Alperen Ocakları Malatya İl Başkanlığında yaptığı açıklamada, 6 yıl önce gerçekleşen helikopter kazasında yaşamını yitiren Muhsin Yazıcıoğlu'nu anmak için Ankara Hamamönü'nde bulunan Tacettin Dergahı'nda toplanacaklarını belirtti. Yazıcıoğlu'nu mezarı başında mevlit ve dualar okuyarak anacaklarını söyleyen Solmazgül, şöyle devam etti: "Şehit liderimizin dava dosyası hala bir muamma dava dosyasının hala bir sonuca ulaşmaması biz Alperen Ocaklarını rahatsız etmektedir. Etkili ve yetkili mercilerine buradan tekrardan sesleniyorum. Muhsin Yazıcıoğlu Türk İslam Dünyasının şerefli bir evladı şerefli bir lideriydi. Bakü'deki, Kerkük'teki, Kırım'daki, Kosova'daki, Ankara'daki, Hakkâri'deki tüm mütedeyyin insanların, Müslümanlarımızın, Müslüman insanlarımızın yüreğinde bir sızıdır. Ve kafalarındaki soru işaretlerine cevap bulamamışladır. Akabinde bu Mart ayı şehitler ayıdır. Çanakkale şehitlerimiz Muhsin Başkan ve mütedeyyin kişilerin şehit olduğu bir aydır."

KİMSE YOK MU DERNEĞİ'NE TEŞEKKÜR

Solmazgül, Ege Üniversitesi'nde bıçaklanarak hayatını kaybeden Fırat Çakıroğlu adına Afrika'da su kuyusu açtıran Kimse Yok Mu Derneği'ne de teşekkür etti. Solmazgül, "Bu arada Ege Üniversitesi'nde şehit düşen Fırat Çakıroğlu kardeşimizin adına Kimse Yok Mu Derneği'nin Afrika'da açmış olduğu su kuyusundan dolayı Dernek Genel Başkanı İsmail Cingöz'e şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederiz. Bu noktada sivil toplum örgütlerinin duyarlı olması bizi mutlu etmiştir." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Alperenler: Yazıcıoğlu'nun dava dosyası hala muamma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER