'Ammar 2 - Cin İstilası' filminin Avrupa çekimleri tamamlandı


Korku filmi Ammar'ın serisinin ikinci filmi olan 'Cin İstilası'nın Avrupa çekimleri tamamlandı. Paris Kültür Sanat (PKS) oyuncularının da rol aldığı filmin Fransa'da ve Türkiye'de Ağustos 2016'da aynı anda vizyona girmesi planlanıyor. Bu film ile dünyada bir ilke imza atacaklarını belirten yapımcı Sami Dündar, çekilen görüntülerin montajlanmadan, olduğu gibi yayınlanacağını söyledi.

Ammar filminin devamı olan 'Cin İstilası'nın Fransa, Almanya, Belçika ve Hollanda'daki sahneleri çekildi. Paris'te 5 gün süren çekime Fransa'da yaşayan sinema tutkunları da destek oldu. Yönetmen koltuğunda Özgür Bakar'ın oturduğu korku filminde PKS Direktörü Ali İnan'ın yanı sıra PKS'nin genç tiyatrocuları da rol alıyor.

Paris çekimleri için izbe ve tekin olmayan sokakların seçildiği gece çekimleri, renkli görüntülere sahne oldu. Paris'in tarihi ve mimari dokusunun yansıyacağı Cin İstilası'nda, Paris'te bulunan kafatası mezarlığının büyük beğeni toplayacağı düşünülüyor.

ÇEKİMLERE AVRUPA'DAN SONRA SİVAS'TA DEVAM EDİLECEK

Paris'te kendilerini gri bir havanın karşılamasını sevindirici bir gelişme olarak değerlendiren yönetmen Özgür Bakar, Paris'in turistik bölgeleri ve özellikle de filmin konusuna uygun olan mekanları tercih ettiklerini belirtti. Bakar, Avrupa çekimlerinin ardından Türkiye'ye dönerek filmin kalan kısmını da Sivas'ta tamamlayacaklarını söyledi. Ağustos ayında Fransa ve Türkiye'de aynı anda vizyona girmeyi planladıklarını aktaran Bakar, "Ammar 2 Cin İstilası filminin galasını, Paris'te birlikte yapacağız." dedi.

Ammar filminin yapımcısı Sami Dündar ise 'korkunç bir film' yapacaklarını belirterek, "Dünyada belkide ilk defa bir filmi montajsız bir şekilde olduğu gibi yayınlayacağız." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber 'Ammar 2 - Cin İstilası' filminin Avrupa çekimleri tamamlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER