Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'ndan TBMM ve partilere çağrı


Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (ASTOP) yönetimi, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanlığı'na, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı'na, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı'na, Halkların Demokratik Partisi Genel Başkanlığı'na çağrıda bulundu.

Platform, "İş kurmak ve geliştirmek, yerli üretimi artırmak ve istihdam yaratmak için çalışan KOBİ sahibi sanayici ve iş adamları olarak terörün ve akan kanın artık durmasını istiyoruz." talebini iletti.

Türkiye Cumhuriyeti'ni birlikte kuran ve Türkiye toprakları üzerinde kardeşçe yaşamak isteyen herkesin huzuru için şehit cenazelerinin olmamasını isteyen açıklamada, şu ifadeler yer aldı: "Bizler iş kurmak, üretmek ve ülkemizin refahını artırmak için gayret gösterirken, bu gayreti sekteye uğratan ve yarınımızdan endişe duymamıza neden olan sorunların da çözülmesini arzu ediyoruz. Sorunlarımızın çözümünü ise, her zaman olduğu gibi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden ve Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında bulunan siyasi partilerimizin ortak çabasından bekliyoruz.

Demokrasinin olmazsa olmazı kuvvetler ayrılığı ilkesi ve özellikle yasama faaliyetidir. Türkiye Büyük Millet Meclisi milletimizi temsil iradesine sahiptir. Bu iradenin en hayati sorunumuzu çözmesi gerektiğine, daha da önemlisi çözeceğine inanıyoruz."
TBMM-ve-partilere-cagri-1891153.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'ndan TBMM ve... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER