Ankara Valiliği'nden CHP'ye şok

Ankara Valiliği, CHP’lilerin yarın Güvenpark'tan Anıtkabir'e yapacağı yürüyüşe izin verilmediğini açıkladı.

Ankara Valiliği'nden CHP'ye şok

Ankara Valiliği'den yapılan açıklamada  CHP İl Gençlik Kolları tarafından yarın Milli Müdafaa Caddesi Güvenpark'tan Anıtkabir'e gerçekleştirileceği duyurulan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı duyurulan yürüyüşe, 'güncel hassasiyetlerden' dolayı bu yürüyüşün güvenlik açısından uygun olmadığını, uygun olmadığı gerekçesiyle izin verilmediğini bildirdi.
Diğer yandan Sözcü Gazetesi'nin haberine göre CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, ‘'Bu bir eylem değil Atamıza bağlılık yürüyüşü ve yürüyüş yapılacak'' dedi.

Kesin şunları söyledi:

‘'İKİSİ DE İSTİFA ETSİN''

‘'Bizim il başkanlığı binamız Kızılay'da ve planlandığı gibi bu yürüyüş başkanlık önünden başlayarak yapılacak. Bu bir eylem değil, 19 Mayıs dolayısıyla Atamıza karanfil bırakarak bağlılıklarınızı bildirmek… Engel olunacak bir durum da yok. Valilik önlem alsın, eğer ana muhalefet liderinin de katılacağı bir yürüyüşün güvenliğini sağlayamıyorsa, Vali de Emniyet Müdürü de istifa etsin. O koltukları işgal etmesinler. Biz tüm CHP'liler, Kızılay'dan Anıtkabir'e kadar gençlerimizle birlikte yürüyeceğiz''
<< Önceki Haber Ankara Valiliği'nden CHP'ye şok Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER