Antalya, teröre karşı yürüdü

Antalya, teröre karşı yürüdü

Antalya'da çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti, Emek ve Demokrasi Güçleri'nin düzenlediği yürüyüşte bir araya gelerek 10 Ekim'de Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenleri andı.

Yürüyüşe katılanlar ellerinde 'Acımız da büyük! Öfkemiz de! Yastayız, isyandayız' yazılı dev pankart taşıdı. HDP Antalya Milletvekili Saruhan Uluç, CHP Milletvekilleri Niyazi Nefi Kara, Mustafa Akaydın kortejin önünde yer aldı. Trafiğe kapatılan yolda yürüyüşü tamamlayan eylemciler, Cumhuriyet Meydanı'na geldiğinde etrafı demir bariyerlerle kapatılan alana üstleri arandıktan sonra alındı. Patlamalarda hayatını kaybeden Antalyalıların fotoğrafları anıtın önüne bırakılarak üstüne kırmızı ve beyaz karanfiller bırakıldı.

Antalya Tabip Odası Başkanı Ertan Yılmaz, korkmadıklarını, yılmayacaklarını, unutmayacaklarını ve affetmeyeceklerini ifade etti. Yılmaz, ayrıca 12-13 Ekim'de grevde olacaklarını açıkladı.

Olaysız bir şekilde dağılan eylemciler, terör kurbanlarının cenaze törenine katılmak için otobüslerle Alanya ilçesine hareket etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Antalya, teröre karşı yürüdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER