Artvin Belediyespor, basketbolda 2. ligi hedefliyor


Artvin Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'ni başarıyla tamamlayıp 2.lige çıkmayı hedefliyor.

Artvin Belediyesi Sosyal Tesisleri Artvin Sofrası'nda düzenlenen kahvaltı programına Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Başkan yardımcısı aynı zaman da Belediye Spor Kulüp Başkanı Zafer İnce, Kulüp yöneticileri ve Baş Antrenör Süleyman Ayar'ın yanı sıra yerel basın temsilcileri ve sporcular yer aldı.

Başkan Kocatepe konuşmasında "Geçen yıl iyi bir basketbol takımımız vardı. Bu yıl daha zor ama takımımız da daha güzel. İnanıyoruz ki bu sene geçen yıl ki başarıdan sonra şehrin basketbola yaklaşımında daha olumlu olacak. Geçen yıl sporun en önemli gündemi basketboldu Artvin'de. Özellikle Fenerbahçe Gelişimi elemeleri de bu işin tacı oldu." dedi.

Artvin Belediyespor Basketbol Takımı'nda Baş Antrenör olarak göreve başlayan Süleyman Ayar yaptığı açıklamada, "Yeni oluşumlar her zaman sıkıntılı ve zordur. Oyuncularınızın karakterine güveniyorsanız ve şehrin bu kadar samimi ve içten olduğunu görebiliyorsanız, bu oluşum biraz daha kolay gerçekleşiyor. Basketbolcu arkadaşlarımızın birçoğunu zaten önceden tanıyorduk. Bizim için Artvin için buralara kadar gelip ter dökmeyi kabul ettiler. Hepsine sizin huzurunuzda teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından basın mensupları ile basketbolcular hatıra fotoğrafı çekildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Artvin Belediyespor, basketbolda 2. ligi hedefliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER