Aydın Doğan, eski CHP'li yeni AKP'li o isme cevap verdi

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, “AK Parti cephesinde entelektüel sefalet” başlıklı yazısında Aydın Doğan’la olan görüşmesini kaleme aldı.

Aydın Doğan, eski CHP'li yeni AKP'li o isme cevap verdi

Geçtiğimiz günlerde 24 TV’de yayınlanan bir programda  Aydın Doğan, Hüsamettin Özkan ve Zafer Mutlu yeni hükümeti kurmak için CHP, HDP, MHP arasında görüşmelere başlıyorlar. Bir takım yerleri arıyorlar. Türkiye’ye bir oyun oynuyorlar” sözlerini sarf eden Savcı Sayan’a Aydın Doğan’ın tepkisi sert oldu. Ahmet Hakan’ın kaleme aldığı ve Doğan’ın “ispatlamazsan şerefsizsin, alçaksın” ifadelerini kullandığı yazı şu şekilde:

AYDIN DOĞAN: İSPATLAMAYAN ŞEREFSİZDİR, ALÇAKTIR

AK Parti’nin CHP’den transfer ederek İzmir’den seçilemeyecek yerden aday gösterdiği Savcı Sayan adlı bir şahıs var.
Bu şahıs demiş ki:

“Aydın Doğan koalisyon pazarlıklarının içinde.”
*
Aydın Doğan’la konuştum.
Şu üç şeyi söyledi:
*
-BİR: “Benim herhangi bir koalisyon pazarlığı içinde olduğumu iddia eden bu müptezele diyorum ki: İddianı ispatla! Eğer ispatlamazsan şerefsizsin, alçaksın, yalancısın.”
*
-İKİ: Bu müptezelin yalanlarına sayfa açıp bana iftira atılmasına neden olanlara da diyorum ki: Bu iddiayı ispat edin. İspat edemezseniz siz de şerefsiz, alçak ve yalancısınız.
*
-ÜÇ: Memleketimizin en büyük partisi AK Parti’ye de bir sitemim var: Yalanlarla, iftiralarla karşısındakileri karalamaktan zerre kadar çekinmeyen bu adamın sizin partinizde ne işi var?
<< Önceki Haber Aydın Doğan, eski CHP'li yeni AKP'li o isme cevap verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER