Ayrı yaşayan eşlerin karakol önündeki tartışmasında kan aktı: 2 ölü, 2 yaralı


Trabzon'un Sürmene ilçesinde ayrı yaşayan eşlerin tartışmasilahlı kavgaya dönüştü. Karakol önünde meydana gelen olayda biri kadın 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Çarşı Mahallesi'ndeki 100. Yıl Parkı'nda sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Gökhan Ayar(53), ayrı yaşadığı eşi Nurten Ayar(43) ve Onunla ilişkisi olduğu iddia edilen Mehmet Taşkara ile tartışmaya başladı. Eski eşlerin birbirlerinden şikâyetçi oldukları karakoldan çıktıktan sonra bir süre sonra başladığı öne sürülen tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesi üzerine silahını çeken Gökhan Ayar, eşi Nurten Ayar ve Mehmet Taşkara'ya ateş etmeye başladı. Kavgaya müdahale etmeye çalışan Ümit Üstün de Ayar'ın silahından çıkan mermilerin hedefi oldu. İlçe Polis Karakolu'nun karşısındaki kavgada silah sesleri üzerine olay yerine koşan bir polis memuru, Gökhan Ayar'ı kolundan ve bacağından yaralayarak etkisiz hale getirdi.

Silahlı kavgada ağır yaralanan Nurten Ayar ve Mehmet Taşkara kaldırıldıkları Sürmene Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Göğsünden yaralanan Ümit Üstün ise Sürmene'deki ilk müdahalesinin ardından sevk edildiği Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kolundan ve bacağından yaralanan zanlı Gökhan Ayar ise Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Üstün ve Ayar'ın hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. CİHAN
<< Önceki Haber Ayrı yaşayan eşlerin karakol önündeki tartışmasında... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER