Bağımsız aday Kayalar'a, eski bakanlardan destek

Bağımsız aday Kayalar'a, eski bakanlardan destek

Yozgat'tan bağımsız milletvekili adayı Lütfullah Kayalar, Seçim Karargahı açılışı için gittiği Yerköy ilçesinde coşkulu kalabalık tarafından karşılandı. Kayalar'ın Yerköy ilçesindeki seçim karargah bürosu açılışına eski bakanlardan İlhan Aküzüm, Ali Doğan ve Nejat Arseven de katıldı.

Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Tarım, Orman, Köyişleri ve Maliye eski bakanlarından Lütfullah Kayalar'a eski bakan arkadaşları da destek verdi. Turizm eski Bakanı İlhan Aküzüm, Devlet eski Bakanı Ali Doğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Nejat Arseven, Kayalar'ın Yerköy ilçesindeki seçim karargahının açılış törenine katıldı.Kayalar, Yerköy ilçesinde seçim karargahının açılışı öncesinde araç konvoyu ile ilçe merkezinde ve bazı mahallelerinde tur atıp, seçim otobüsü içerisinden halkı selamladı. Kayalar, seçim karargahının bulunduğu ilçe merkezine geldiğinde otobüsten inip, esnaf ziyaretinde bulundu, sokakta karşılaştığı vatandaşlarla ayak üstü sohbet etti.

Daha sonra seçim otobüsü üzerine çıkarak bir konuşma yapan Kayalar, görevde bulunduğu dönem içerisinde Yozgat'a ve Türkiye'nin her bölgesine en iyi hizmeti verebilmek için çalıştıklarını belirterek, "Hizmet ederken resmi kurumlara siyaseti sokmadık, kimseye baskı yapmadık, herkesin düşüncesine saygı duyduk. O nedenle siyaset alanında yüzümüz ak, başımız dik. Siyaset; alın alına, göz göze bakarak yapılır. Siyaset, buralara çıkıp, alnı açık konuşabilmektir. Dün yaptık, bugün alnımız açık, başımız dik sizlerin karşısına çıktık konuşuyoruz." dedi. Türkiye'nin önemli tarım bölgelerinden olan Yozgat'ta bakanlığı döneminde tarım alanlarının sulanması noktasında hizmetler yaptıklarını hatırlatan Kayalar, "Tarım alanlarını sulamak üzere barajlar, göletler yaptırdık. Bunlara bugüne kadar bir yeni ilave yok. İstedik ki; kurak topraklar sulansın, çiftçimiz, köylümüz daha bol ve kaliteli ürünler üretip, ekonomik yönden de güçlensin. Dün yaptık, yarın görev verdiğiniz takdirde yine yaparız." diye konuştu.

CİHAN
<< Önceki Haber Bağımsız aday Kayalar'a, eski bakanlardan destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER