Bağış kutusu hırsızları güvenlik kamerasına yakalandı (Özel)


Ankara'nın Sincan ilçesinde, sağlık malzemeleri satan bir işyerine bileklik sorma bahanesiyle giren üç zanlı, tezgâhtaki bağış kutusunu çaldı. Hırsızlık, güvenlik kameralarına yansıdı.

Biri kadın üç zanlı, bileklik sorma bahanesiyle dükkâna girdi. İşyeri çalışanından bileklikleri göstermesini isteyen kadın zanlı, çalışanı oyaladı. Sırt çantasıyla işyerine giren diğer zanlı ise tezgâha koyup reçete arıyormuş gibi yaptı. Devamlı çevreyi gözetleyen zanlı, tezgâhın üzerindeki bağış kutusunu çantasına attı. Daha sonra kadın zanlının yanına gitti. Üçüncü zanlı ise dışarıda arkadaşlarının çıkmasını bekledi. Kadın zanlı, bilekliğin parasını ödemesi için kapıda bekleyen arkadaşını içeriye çağırdı. Bu sırada sırt çantalı zanlı, bağış kutusuyla işyerinden ayrıldı. Kadın zanlı ise koluna taktığı bilekliği çıkarıp almayacağını söyledi ve hepsi birlikte hızla oradan ayrıldı.

Bir süre sonra bağış kutusunun çalındığını farkeden işyeri sahipleri, durumu polise bildirdi. Bağış kutusunda, yaklaşık 100 lira olduğu öğrenildi. Hırsızların sadaka kutusunu nasıl çaldığını anlatan işyeri sahibi Ahmet Temel, daha önce de dükkânında birçok defa hırsızlık olduğunu söyledi. Temel, "İhtiyacı vardır diye ses çıkarmadım. Daha önce Türk bayrağım çalınmıştı, üzülmüştüm fakat bağış kutusu çalındı. Bunda kul hakkı var. Buna çok üzüldüm." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Bağış kutusu hırsızları güvenlik kamerasına yakalandı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER