Bahçeli’den ‘cumhuriyet’ operasyonuna destek!

Bahçeli: Adında cumhuriyet olup da, cumhuriyet değerlerine en çok zarar veren, Türkiye karşıtı oluşumları sevindirip umutlandıranların medya özgürlüğüne sığınmaları inandırıcı görülemeyecektir.

Bahçeli'den idam yorumu: AKP hazırsa, MHP dünden hazırdır

Bahçeli’den ‘cumhuriyet’ operasyonuna destek!

Cumhuriyet Vakfı ile Cumhuriyet gazetesinden 18 yönetici ve yazar için gözaltı kararı çıkarıldı. 

Dün düzenlenen operasyonda yurt dışında bulunan 3 isim dışında 15 kişi gözaltına alındı. 

Söz konusu operasyona ABD’den Avrupa’ya kadar dünyanın yanı sıra yurt içinden de birçok kesimden eleştiriler geldi. 

Operasyon ile ilgili yorumu merak edilen MHP’den ise yorum en üst perdeden geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında yaptığı konuşmada operasyona destek verdi ve Cumhuriyet gazetesine sert eleştirilerde bulundu. Konuşmasında hükümete ‘idam’ çağrısında da bulunan MHP lideri “Madem millet idam cezası istiyor, AKP hazırsa MHP dünden hazırdır. Gelin bu işi bitirelim ülkemize düşmanlık yapanların hakkından gelelim” diye konuştu.

İşte Bahçeli’nin Cumhuriyet’e yapılan operasyonla ilgili açıklamaları:

Maalesef bunların kadroları geniş ve sayıları kalabalıktır. Özgürlük ve demokrasi paravanının arkasına gizlenmek muhataplarını kurtarmaya, aklamaya temize çıkarmaya yetmeyecektir. Yayınlarıyla teröre destek veren dergi gazete ve televizyonlar da tahammül ve sabrın bir sınırı olduğunu görmeli bilmelidir.

Adında cumhuriyet olup da, cumhuriyet değerlerine en çok zarar veren, Türkiye karşıtı oluşumları sevindirip umutlandıranların medya özgürlüğüne sığınmaları inandırıcı görülemeyecektir. Özgürlük demek millete küfretmek değildir.


<< Önceki Haber Bahçeli’den ‘cumhuriyet’ operasyonuna destek! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER