Bakan Ağbal: Hiçbir terör olayının başarılı olması mümkün değildir


Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ankara'da meydana gelen terör olayını şiddetle kınadı. Ağbal, "Birlik, beraberlik, kardeşlik böyle zamanda öne çıkan asli unsurdur. Hiçbir terör olayının asla başarılı olması mümkün değildir." dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Maliye Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı, Kamu İhale Kurumu, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu, Gelir Bütçesi Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile Merkezi Yönetim Kesinhesap Kanunu Tasarılarının maddelerinin görüşülmesi tamamlandı ve yapılan oylama ile kabul edildi.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, devlet içinde 'paralel' mücadelesi yapıldığını hatırlattı. Bu mücadelenin bir dönemde olduğu gibi 'cadı avına' döndüğüne dikkat çeken Bekaroğlu, yaşla kurunun bir arada tutulduğunu ve ayırt edilmediğini kaydetti. Bu durumun en küçük ilçeye kadar indiğini anlatan Bekaroğlu, 'paralel' konusunun artık insanlara yönelik kullanıldığının altını çizdi. Olayın medyaya kadar uzandığını dile getiren Bekaroğlu, Maliye Bakanı'nın 'darbe' deyince de kızdığını ifade etti.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, "Öncelikle Ankara'da yaşadığımız menfur saldırı sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimize ve ailelerine sabır niyaz ediyorum. Bu kabul edilemez saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ediyorum. Üzerimize çöreklenen terör belası, en kısa sürede cevabını ve karşılığını bulacaktır." diye konuştu.

Maliye Bakanı Naci Ağbal da "Meydana gelen bu terör olayını şiddetle kınıyorum. Bu menfur olayda vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bütün milletimize geçmiş olsun. Birlik, beraberlik, kardeşlik böyle zamanda öne çıkan asli unsurdur. Hiçbir terör olayı, asla başarılı olması mümkün değildir." ifadelerini kullandı.

Daha sonra söz alan CHP ve MHP temsilcileri de Ankara'daki terör saldırısını kınadı. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi. CİHAN
<< Önceki Haber Bakan Ağbal: Hiçbir terör olayının başarılı olması... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER