Bakan Müezzinoğlu: Lafla milliyetçilik olmaz

Bakan Müezzinoğlu: Lafla milliyetçilik olmaz

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı, Aksaray Devlet Hastanesi'nin temel atma törenine katıldı.

Bakan Müezzinoğlu yaptığı konuşmada "Lafla milliyetçilik olmaz." dedi. Müezzinoğlu, şunları söyledi: "Birileri oturuyor Ankara'da milliyetçilikten bahsediyor. Orada oturarak milliyetçilik yapılmaz. Bu bayrağı dünyanın her köşesinde dalgalandırabiliyorsan o zaman milliyetçisin, millisin. O zaman Türk milleti büyük bir millet. Şimdi yeni bir yarıştan rahatsız olanlar var. 2023 vizyonumuzdan rahatsız olanlar var. Almanya, Fransa, İsrail, Batı rahatsız oluyor. Dünyanın en güçlü ilk 10 ekonomisine giren Türkiye onlar için tehlike. Onu bozmaları lazım, istikrarı bozmaları lazım. Bozsunlar ki Türk milleti ile istedikleri gibi oynayabilsinler. Yurt dışında oyunu bozmaya çalışanları anlıyorum da içerideki bozmak isteyenleri anlamıyorum. Ben milliyetçiyim diyen siyasi parti nasıl olur da böyle bir şey yapar. Milletçe birlik olmaya, birbirimizi daha çok sevmeye ve o hedefe güçlü bir şekilde hep birlikte yürümeye ihtiyacımız var."

Konuşmaların ardından Bakan Müezzinoğlu ve Bakan Aşçı, protokol üyeleri ile birlikte temel atma butonuna basarak temel atma işlemini gerçekleştirdi. CİHAN
<< Önceki Haber Bakan Müezzinoğlu: Lafla milliyetçilik olmaz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER