Bakırköy'de akıllı cihaz dönemi


Bakırköy Belediyesi, vatandaşların birçok işlemi aynı anda yapılabileceği 'Bakırköy Belediyesi parmağınızın ucunda' sloganıyla akıllı cihaz dönemi başlattı. Muhtarlık, tiyatro ve belediye binasına yerleştirilen akıllı cihazlarla ilçe sakinleri, imar durumu, vergi ödemeleri ve tiyatro bilet alımı gibi hizmetlerden faydalanabilecek.

Akıllı cihazların tanıtımına Bakırköy Belediyesi Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, meclis üyeleri, ilçedeki muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. İlk aşamada 4 noktada hizmete sokulan akıllı cihazlar, zamanla ilçenin bir çok yerine yerleştirilecek.

Törende konuşan Başkanı Kerimoğlu, "Bakırköy Belediyesi olarak artık hizmetlerimiz bir parmağın ucu kadar yakın anlayışıyla size bu teknolojik hizmeti sunmayı bir görev saydık." dedi. İlk uygulamaYeşilköy Muhtarlığı'nda başlattıklarını dile getiren Başkan Kerimoğlu, 4 muhtarlık bölgesinde pilot uygulama yaptıklarını söyledi.

Hizmete sokulan cihazın başına geçerek yapılabilecek hizmetleri anlatan Kerimoğlu, bu uygulamayla imar durumu, vergi ödemesi, tiyatro bileti alımı ve nöbetçi eczanelerin öğrenilebildiğini dile getirdi.

Vatandaşlar da başlatın akıllı cihaz uygulamasında memnun kaldığını belirtti. Akıllı cihazın çok olumlu ve hayırlı bir uygulama olduğunu söyleyen muhtar Fehamet Berk, "Bakırköy için çok önemli bir uygulama. Vatandaşların çok faydalanacağını düşünüyorum." dedi.

CİHAN
<< Önceki Haber Bakırköy'de akıllı cihaz dönemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER