Bandırmaspor'da hedef Türkiye Kupası'nda gruptan çıkmak

Bandırmaspor'da hedef Türkiye Kupası'nda gruptan çıkmak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, Türkiye Kupası'nda aralarında İstanbul Başakşehir, Şanlıurfa ve Amed Sportif Faaliyetlerin bulunduğu A Grubu'nda mücadele edeceklerini ve şansların eşit olduğunu söyledi.

Grupta önemli takımlar olduğunu bu önemli takımlardan birinin de Bandırmaspor olduğunu belirten Elmastaş, "Bu grupta diğer takımların şansı ne kadarsa Bandırmaspor'un da şansı o kadardır. Takım olarak Türkiye Kupası'nda gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Şehir olarak sahamızda Fenerbahçe'yi misafir etmek istiyorduk, nasip olmadı, inşallah bir üst turda olacak. Bandırmaspor olarak Şanlıurfa ve Amed Sportif Faaliyetler müsabakalarında rakibin yanı sıra olumsuz hava şartlarıyla da mücadele edeceğiz. Bu açıdan bizim için bu maçlar zor müsabakalar olacak." dedi.

Türkiye Kupası'nda gruplara kalmanın şehrin tanıtımına ve ekonomik anlamda önemli katkılarının olacağına dikkat çeken Elmastaş, "Bunun için hedefimiz öncelikle gruplara kalmaktı bunu başardık. Şimdi ise grubu ilk iki takım arasında bitirerek bir üst tura çıkmak istiyoruz. Bunu başaracağımıza da inanıyorum. Teknik ekip ve oyuncularımıza güvenimiz tam. Yeter ki taraftarlarımız da bize gerekli desteği versinler." ifadesini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Bandırmaspor'da hedef Türkiye Kupası'nda gruptan çıkmak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER