Başarılı öğrenci Babür ödüllendirildi


SAKARYA (CİHAN)- İstanbul Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi mezunu olan ve YGS'ye Karasu FEM Dershanesi'nde hazırlanan Hazer Babür, başarısından dolayı ödüllendirildi. Babür, YGS'de Türkiye 67.si ve Sakarya 1.si olarak Karasu ilçesinin ve Sakarya'nın gururu olmuştu.

Anadolu Öğretmen Lisesi'nde İngilizce öğretmeni olan Mustafa Babür, oğlu Hazer'in gösterdiği başarı ile çok mutlu olduğunu söyledi. Hazer Babür ise hedefinin Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü kazanmak olduğunu belirterek, "Bu başarıyı elde etmemde katkısı olan başta ailem olmak üzere İstanbul Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi okul müdürü ve öğretmenlerine, FEM Dershanesi Karasu Şubesi öğretmenlerime ve danışman öğretmenim Niyazi Yıldız Bey'e çok teşekkür ederim." dedi.

Dershane Müdürü Ercan Soğucak, Hazer nezdinde tüm öğrencileri başarılarından dolayı kutladığını belirterek, "Babür'ün aynı performansı LYS'de de gösterip başarılı olacağını umuyoruz. Bütün öğrencilere kalan üç aylık LYS'ye hazırlık süresini çok iyi değerlendirmeleri tavsiye ederim." şeklinde konuştu.

Bu arada FEM-Anafen Dershanesi Karasu Şubesi Yönetim Kurulu, Sakarya şampiyonu Hazer Babür'ü tablet PC ve yarım altın ile ödüllendirdi. CİHAN
<< Önceki Haber Başarılı öğrenci Babür ödüllendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER