Başkan Kobaş, şehit haberini 'mutluluk günümüz' diye değerlendirdi


AK Partili Denizli'nin Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, ilçesinden bir polis müdürünün şehit olması sebebiyle yaptığı açıklamada 'kıvanç ve mutluluk günümüz' ifadesini kullandı.

Diyarbakır dün mayın patlatılarak şehit olan Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu'nun şehit geldiği haberini diğer yetkililerle birlikte baba Kamil Kabukçu'ya (83) haber veren Başkan Kobaş, şehit evinde çıktıktan sonra açıklama yaptı. Mehmet Kobaş, "Arkadaşlar tabi ki güzel bir ortam değil ancak bunlar hayatın içinde olan şeyler. Maalesef 1984'ten beri devam eden olaylar artarak devam ediyor. Tabi çok üzgünüz ama şu an sözün bittiği yer gibi duruyor ama sözün bittiği yer değil. Artık bugün bizim aslında Serinhisar olarak kıvanç ve mutluluk günümüz çünkü çok şükür bir şehidimiz daha var. Ama tabi zor bir olay. Ancak şu var ki eğer şehitliği göze alamazsak bağımsız kalmanın bedeli." dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Kobaş'ın yaptığı açıklamalara tepki geldi. Sosyal medyada 'Hani AK Parti iktidarında şehit cenazesi gelmeyecekti', 'Bu adam, evlat acısı bilmez mi?' şeklinde yorumlar yapıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Kobaş, şehit haberini 'mutluluk günümüz' diye... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER