Başkan Öztürk: 3 etaplı yağmur suyu projesinin ilk etabında sona gelindi

Başkan Öztürk: 3 etaplı yağmur suyu projesinin ilk etabında sona gelindi

Adana'nın Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Cumhuriyet Mahallesinde devam etmekte olan yağmur suyunun yer altına alınması projesinde birinci etabın sonuna gelindiğini söyledi.

Kozan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Şefliği ekipleri tarafından Mart ayında Cumhuriyet mahallesinde başlatılan yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarının, Karacaoğlan Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'na (Göçyolu) kadar ulaştığı bildirildi. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Öztürk, zemin şartlarının zorluğuna rağmen ekiplerin aralıksız çalıştığını belirtti.

Modern şehircilik anlayışına uygun alt ve üst yapı çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Başkan Musa Öztürk, konu ile ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Öncelikle yer altına yerleştirilen büzleri temin ettiğimiz Büyükşehir Belediyemize, Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü'ye ve ilgili daire amirlerine teşekkür ediyorum. İlçemizin yıllardır çözülemeyen yağmur suyu sorununu çözmeye Cumhuriyet Mahallemizden başlamıştık. Drenaj hattı çalışmalarımızda Göç yoluna ulaştık. Bildiğiniz üzere yaklaşık bir aydır. Göç yolunda yürüyüş parkurlarını ve bisiklet yolunu da yeniliyoruz. 17 yıldır hizmet almayan, yaya ve araç trafiğinin ilçemizde en yoğun olduğu Göç yolunu modern bir çehreye kavuşturmayı amaçlıyoruz. Belediye olarak kıt kaynaklarla elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz." CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Öztürk: 3 etaplı yağmur suyu projesinin ilk... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER