Basketbol Süper Ligi'ne yeni sponsor


Emeklilik ve sigorta şirketi MetLife, Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin resmi sponsoru oldu.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen imza törenine Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı (TBF) Harun Erdenay, Metlife Genel Müdürü Deniz Yurtseven ve Basketbol Süper Ligi Direktörü Samer Şenbayrak katıldı.

Törende konuşan TBF Başkanı Harun Erdenay, kaliteli bir lige sahip olduklarını belirterek, "Hem bir oyuncu hem de bir yönetici olarak uzun yıllardır basketbolun içerisindeyim. Şunu söyleyebilirim ki Türkiye Basketbol Ligi Avrupa'nın bir numarası olmuş hale geldi. Bu da tek başına taraftarla oyuncularla maçlarla seyircilerle olmuyor. Mutlaka çok güçlü destekçilere ihtiyaç oluyor. MetLife bu anlamda hem global hem de kurumsal anlamda bize çok güç katacak bir firma. Bugün de bu birlikteliği başlatacağız. Bundan da çok büyük bir mutluluk duyuyoruz. Deniz Bey'e MetLife çalışanlarına, basketbol ailesiyle birleştikleri için çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

MetLife Genel Müdürü Deniz Yurtseen ise "Basketbol Süper Ligi MetLife ile geleceğini güvence altına alacak. Biz MetLife olarak bu iş birlinden son derece memnunuz. İşbirliğimizin Türk basketboluna, ligimize, kurumumuza hayırlı olmasını diliyorum. Gerek ulusal gerek uluslararası mücadele edecek takımlarımıza ve milli takımımıza başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Atılan imzalar ve fotoğraf çekiminin ardından toplantı sona erdi. CİHAN
<< Önceki Haber Basketbol Süper Ligi'ne yeni sponsor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER