BBP Aydın'da seçim çalışmalarına başladı

BBP Aydın'da seçim çalışmalarına başladı

BBP Aydın İl Teşkilatı, genel seçim çalışmalarına başladı. Milletvekili adaylarıyla birlikte basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Ertan Gökçe, "BBP, millet adına yanlış giden kervanı değiştirmek için yola çıkmıştır. BBP olarak bizim de adaylarımız var, imkanlarımız nispetinde çabalıyoruz." dedi.

BBP'nin diğer partilerden farklı olduğunu söyleyen İl Başkanı Gökçe, "Biz alnımızın teriyle milletimize hizmet etmek için çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde BBP'den MHP'ye katılım olduğu haberleri doğru değildir. BBP'nin bütün mensupları, var gücüyle buradadır, el eledir, gönül gönüledir. Alperenlerin birlik ve beraberliğini kimse bozamayacaktır. Siyasi tercihini değiştirenlere saygılıyız ancak önce burada emekleri olması lazım. BBP'nin atlama tahtası olarak kullanılmasına asla müsaade etmeyiz. Biz başkalarıyla karıştırılacak parti değiliz, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kadrolarıyız." dedi.

Adaylar adına konuşan Aydın 1. sıra adayı Ali İhsan Yılmaz ise Türkiye'nin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu söyledi. Yılmaz, "BBP kadroları, bu ülkenin vicdanıdır. BBP kadroları, bu ülkeyi doğru yönetecektir. Çalmadan, çaldırmadan güvenli ortam oluşturacak tek siyasi harekettir. Diğer siyasi partiler, hep birbirine hakaret ediyor. Bizim öyle bir şeyimiz yok. İnsanlar birbirini rencide etmeyecek, saygılı olacaklar. Devlet de terörle, teröristle hukuk içerisinde mücadele edecek. Teröristle pazarlık olmaz. Teröristle pazarlık yaptılar, gelinen nokta belli. Bu olayda Türk devleti, yöneticisi, istihbaratı, kurumları uyuyor mu derseniz, evet onlar uyutuldu. Uyuyan devletadamı istemiyoruz." şeklinde konuştu.

Toplantıya BBP Aydın milletvekili adayları Ali İhsan Yılmaz, Akman Güler, Ayfer Kıraç, Mustafa Sadık Tabak, Hüseyin Akgül, Fatih Tecimer ve Nebi Hakan Türkmenoğlu ile diğer partililer katıldı. CİHAN
<< Önceki Haber BBP Aydın'da seçim çalışmalarına başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER