BBP, seçim şarkısı çalmayacak

BBP, seçim şarkısı çalmayacak

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri İl Teşkilatı ve milletvekili adayları seçim çalışması boyunca son aylarda verilen 130'u aşkın şehitten dolayı ve ailelerine saygı için seçim çalışmalarını şarkısız sürdürecek.

BBP Kayseri İl Başkanı Bekir Soğman ve milletvekili adayları Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette milletvekili adayları ve İl Başkanı Bekir Soğman, yaptıkları açıklamada seçim çalışmalarını şarkısız yapacaklarını dile getirdi.

Soğman, son iki ayda 130'u aşkın şehit haberi aldıklarını ve herkesin yüreğinin yandığını ifade ederek, "Seçim çalışmalarının huzurlu ve sorunsuz bir şekilde geçmesini arzu ediyoruz. Bu noktada basına da önemli işler düşüyor. Demokrasilerde dördüncü kuvvet olan basının da, bu seçimde tarafsız olması en büyük arzumuzdur. Biz seçim çalışmalarımızda BBP olarak seçim şarkısı hazırlatmadık. Seçim boyunca da çalışmalarımız da seçim şarkısı çalmayacağız. O kadar şehidimiz var. Onlara ve ailelerine saygı duyma, böylesine yaşanan acıda şarkılı seçim çalışması yapmamızda doğru olmazdı." dedi.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ da ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, BBP'lilere seçim çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.
CİHAN
<< Önceki Haber BBP, seçim şarkısı çalmayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER