Belediye Başkanı Yanılmaz, Vartaş Elazığspor'a destek kampanyası başlattı


PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'a, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz tarafından destek kampanyası başlatıldı. Yanılmaz yaklaşık bin personel ile banka şubesine gelerek ekonomik sıkıntılar yaşayan Vartaş Elazığspor'a destek kampanyası başlattı. Yanılmaz, kulüp hesabına 10 bin lira yatırdı.

PTT 1.Lig'de puan sıralamasında lider durumda olan Vartaş Elazığspor'da yaşanan ekonomik sıkıntıların giderilmesi için başlatılan destek kampanyası için bin personel ile birlikte banka şubesine gelen Yanılmaz: "Bugün Elazığspor'a sahip çıkılması gereken gündür.Yarın çok geçe olabilir.Geç olmadan hepimiz Elazığspor'a sahip çıkacağız." dedi.

Yanılmaz, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: "Elazığspor'un yeni yönetim kurulu üyeleri ve başkanı dün ziyaretime geldiler. Hem yeni yönetim kurulunu tebrik ettik, hem de Elazığsporumuzla ilgili konuları konuştuk. Nasıl Harput bizimse, nasıl Sivrice bizimse ve gönlümüzde sevdamızsa, Elazığspor da bizim ve gönlümüzde sevdamızdır. Elazığspor'un sezon sonunda Süper Lige çıkması için hepimizin destek olması gerektiğine inanıyorum. Ben Elazığspor sevdalısıyım, destekliyorum ve sahip çıkıyorum diyen herkesin bugün Elazığspor'a sahip çıkması gereken gündür. Yarın çok geç olabilir. Çok geç olmadan bugün hepimiz Elazığspor'a sahip çıkacağız.

Öncelikle iki sloganımız var. 'Sevgi fedakarlık ister.'Herkes gücü oranında fedakarlık yapmalıdır. İkincisi sloganımız ise, 'Küçük bağışlarla, büyük şampiyonluğa ulaşacağız.'Bir kardeşimizin başlatacağımız kampanyayla Elazığspor hesabına 1 TL, 10 TL, 100 TL yatırması, Elazığsporumuzu şampiyonluğa ulaştıracaktır. Elazığ olarak hep birlikte Elazığspor'a destek olacağız ve inşallah Elazığspor'un şampiyonluğunu hep birlikte görmüş olacağız."

Vartaş Elazığspor Kulüp Müdürü Ali Topal ise kulüp adına Başkan Yanılmaz'a başlatılan kampanya ve destekleri için teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından başkan Yanılmaz, yatırdığı 10 bin liralık dekontu imzalayarak kampanyayı başlattı.
CİHAN
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Yanılmaz, Vartaş Elazığspor'a destek... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER