Beşizlerin mama ve bezleri Osmangazi'den

Beşizlerin mama ve bezleri Osmangazi'den

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geçtiğimiz şubat ayında dünyaya gelen Hatice ve Fatih Yılmaz çiftinin beşiz bebeklerini hastanede ziyaret etti. Dündar, mama ve bebek bezlerinin bir yıl boyunca belediye tarafından karşılanacağını söyledi.

Ağrı'da oto elektrikçiliği yapan Fatih Yılmaz, eşi Hatice Yılmaz'ın hamile olduğunu öğrenince büyük mutluluk yaşadı. Ecrin isminde 3 yaşında bir kız çocuk sahibi olan Yılmaz çifti, hastaneye gittiklerinde doktorun beşiz çocukları olacağını söylemesi üzerine hem büyük şaşkınlık yaşadı hem de büyük mutluluk yaşadı.

Doktorların, doğumun riskli olabileceğini belirtmesi ve daha donanımlı bir hastanede doğum yapmalarını önermesi üzerine Bursa'ya gelen Yılmaz çifti, özel bir hastanede 15 kişilik sağlık ekibinin girdiği ameliyatla beşizlerine kavuştu.

Eşi Sevginaz Dündar ve Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nun eşi Sevim Karaloğlu ile birlikte beşizleri hastanede ziyaret eden Mustafa Dündar, bebeklerin bir yıllık mama ve bez ihtiyaçlarını karşılayacaklarının müjdesini verdi. CİHAN
<< Önceki Haber Beşizlerin mama ve bezleri Osmangazi'den Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER