Bilic: Bununla ilgili yönetimle görüşeceğiz


Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, yayıncı kuruluşa yaptığı 'kulüp benimle devam etmeyebilir' ifadeleriyle ilgili, "Buradaki kriter şampiyonluk, başarı kriteri. Dürüst bir şekilde fikrimi beyan ettim. Tabi ki de bununla ilgili yönetimle görüşeceğiz. Son iki maçta da şimdiye kadar olduğu gibi bütün konsantrasyonumu işime vereceğim." dedi.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 32. Hafta mücadelesinde Beşiktaş'ın Torku Konyaspor'a 1-0 yenildiği maçın sonunda basın toplantısında konuşan Bilic, sinir bozucu bir akşam yaşadıklarını söyledi. Bilic şöyle devam etti: "Üzücü bir akşam yaşıyoruz. Bizim adımıza çok büyük bir hayal kırıklığı. Yine de oyuncularımı tebrik ediyorum, ellerinden geleni yaptılar. Ama yeteri kadar iyi oynayamadık kazanmak için. Oyun içinde de birçok şey aleyhimize gelişti. Çok iyi oynamadık. Oyunu bizim lehimize çevirecek fırsatlar yakaladık. Bu fırsatları kullanamadık. Son 3 maçtaki performans ve sonuçlar tabi ki de bizim için ciddi bir darbe, ciddi bir şok. Tüm sorumluluk bana ait. Kulüp için gerçekten üzgünüm ve taraftarlarımızdan da özür diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yayıncı kuruluşa yaptığı 'kulüp benimle devam etmeyebilir' açıklamasının sorulması üzerine, Bilic şunları söyledi: "Gelecek sezonla ilgili burada devam etme ile ilgili beklentim yok derken bunu benim açımdan demedim, kulüp açısından söyledim. Futbolda işlerin nasıl yürüdüğünü gayet iyi biliyorum. Beşiktaş gibi bir takım çalıştırıyorsanız buradaki kriteri bilmeniz gerekiyor. Buradaki kriter şampiyonluk başarı kriteri olarak. Dürüst bir şekilde fikrimi beyan ettim. Tabi ki de bununla ilgili yönetimle görüşeceğiz. Son iki maçta da şimdiye kadar olduğu gibi bütün konsantrasyonumu işime vereceğim. Ondan sonra da yönetimle bir görüşme yapacağız. Dostça bir şekilde bu görüşmeleri yürüteceğimizden de eminim."

CİHAN
<< Önceki Haber Bilic: Bununla ilgili yönetimle görüşeceğiz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER