Bitlis'te hırsızlar bu kez telefon direklerini çaldı


Bitlis ve ilçelerinde sıkça kablo çalmaları ile gündeme gelen hırsızlar, bu kez taktik değiştirerek telefon kabloları yerine telefon direklerini çaldı.

Alınan bilgilere göre, bu kadarına da pes dedirten olay dün gece saatlerinde Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Gölbaşı Beldesi yolunda yaşandı. Dün gece saatlerinde işe koyulan hırsızlar ilçeye bağlı Gölbaşı Belde yolu üzerinde bulunan ve 5 köy ve 2 mezranın telefon iletişimini sağlayan telefon direklerinden 5'ini baltayla keserek çaldı. Direklerin kim ya da kimler tarafından çalındığı belirlenemezken, direklerin çalınması nedeniyle 5 direk arasında bulunan yaklaşık 600 metrelik mesafedeki telefon kabloları yere düştü. Daha öncesinde kablo hırsızlıklarına alışılırken, bu kez kablo yerine kabloların bağlı olduğu direklerin çalınması ise şaşkınlık yarattı.

Bölgede iyiden iyiye soğuyan havaları fırsat bilen hırsızların direkleri yakacak olarak satmak üzere çaldıkları değerlendirilirken, olayın jandarmaya haber verilmesiyle brlikte soruşturma başlatıldı.

CİHAN
<< Önceki Haber Bitlis'te hırsızlar bu kez telefon direklerini çaldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER