Bolu’da korkutan deprem

Bolu merkezde saat 17.07'de 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem kentte paniğe neden olurken, AFAD'dan yapılan açıklamada olumsuz bir durumun bulunmadığı belirtildi. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, depremle ilgili "MTA canlı fay haritasında bir fay yok ama ben sanki burada kabaca KAF’a paralel bir fay görüyorum. Elbette ki KAF zonunda" dedi.

SHABER3.COM

Bolu’da deprem oldu. Kentin merkezinde saat 17.07’de meydana gelen depremin büyüklüğünün 4.5 olduğu açıklandı.

Yerin 7.2 kilometre derinliğindeki deprem kentte paniğe neden oldu.

AFAD VE BOLU VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

AFAD’dan depreme ilişkin yapılan açıklamada “Bolu ilimizde saat 17.07'de meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız” denildi.

Bolu Valiliği’nden yapılan açıklamada ise “An itibariyle iletilen olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Gelişmeler takip edilmektedir. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun” ifadeleri yer aldı.

PROF. DR. NACİ GÖRÜR: KAF'A PARALEL BİR FAY GÖRÜYORUM

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, depreme ilişkin sosyal medya X hesabından yaptığı açıklamada “Bağışlar, Bolu'da 4,5 deprem oldu. MTA canlı fay haritasında bir fay yok ama ben sanki burada kabaca KAF'a paralel bir fay görüyorum. Elbetteki KAF zonunda, sevgiyle” dedi.


<< Önceki Haber Bolu’da korkutan deprem Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER