Bornova Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Yıldız defnedildi

Bornova Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Yıldız defnedildi

Tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşama veda eden Bornova Belediye Başkan Yardımcısı ve Maden Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Muhammet Yıldız, düzenlenen törenle defnedildi. Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu'ndaki törene, Yıldız'ın ailesiyle birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, milletvekilleri, milletvekili adayları, mesai arkadaşları ve çok sayıda Bornovalı katıldı.

Kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan ve tedavisi sırasında beyin kanaması geçiren Bornovalıların "Muhammet Abi'si, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Yıldız'ın cenazesi, hastaneden önce evine, ardından da yıllarca hizmet verdiği Maden Mühendisleri Odası Bornova Şubesi'ne ve Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu'na götürüldü. Buradaki törenin ardından Gazionmanpaşa Debre Camisi'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Kavaklıdere Mezarlığı'nda defnedildi.

Tiyatrodaki törende Muhammet Yıldız'ın hayatından karelerin yer aldığı kısa film gösterisi, eşi Hürriyet Yıldız ve oğulları başta olmak üzere sevenlerini ağlattı. Üç oğluyla birlikte kürsüye çıkarak, hayat arkadaşına son sözlerini söyleyen Hürriyet Yıldız, "Acımızı paylaşan ve yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. O bizim için asla ölmeyecek. Dimdik, onurlu, gururlu ve mücadeleci ruhuyla her zaman için gönlümüzde yer edecek. Onu asla unutmayacağız. Hepimiz onu çok seviyoruz. Bizim için asla ölmeyecek." dedi.

Başkan Atila ise şunları söyledi: "Hepimizin çok sevdiği, bizim için çok değerli ağabeyimizi ebediyete uğurluyoruz. Çok zor, gerçekten çok zor konuşmak. Bizim için çok değerli bir ağabey, baba, arkadaş. Her şeyimizi paylaştığımız bir insan. İnatçı, kararlı, dürüst, vatansever, gençlere her zaman önem veren ve yardımsever, herkesin iyiliğine koşan bir ağabeyimizdi. Hepimiz için çok erken bir ayrılık oldu." CİHAN
<< Önceki Haber Bornova Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Yıldız... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER