Büfe işletmecisi iş yerinde yaptığı resimlerle sergi açtı


Hatay'ın Erzin ilçesinde büfe işletmecisi Erhan Özden (45), iş yerinde yaptığı yağlı boya tablolarla ilk kişisel resim sergisini açtı. Erhan Özden'in ekmek parasını kazandığı iş yerinde yaptığı yağlı boya tablolar sergide büyük ilgi gördü.

İstiklal Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerinde büfe işleten Erhan Özden, iş yerinde yaptığı tablolarla resim sergisi açtı. Özden, İsalı Mahallesi Trafo Sokak'ta açtığı resim sergisinde birbirinden güzel 30 yağlı boya tablosunu sergiledi. Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek'in açılışını yaptığı sergiye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Resim yapmaya ilkokul yıllarında başladığını söyleyen Erhan Özden, "Resim yapmak benim en büyük tutkum. Kendimi bildim bileli resim yaparım. Okul yıllarımda yaptığım resimler öğretmenlerimin ilgisini çekmiştir. Beni, bu sanatı yapmam konusunda hep teşvik ettiler. Liseden sonra ticarete atılmak zorunda kaldım ama içimdeki resim aşkı hiç kaybolmadı. Bulduğum bir boş kağıda dahi resim yaparım. Şu an büfe işletiyorum. Ekmeğimi bu şekilde kazanıyorum. Resimleri de iş yerimde yapıyorum. Benim iş yerimde resim yapmam müşterilerimin ilgisini çekiyor. Beni resim yapmaya teşvik ediyorlar. Daha önce de bir kaç kez başka ressam arkadaşlarla birlikte resim sergisi açmıştım. Bu benim ilk kişisel resim sergim. Daha uzun yıllar resim yapmayı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Resim sanatı ile uğraşan insanların hayata daha pozitif baktığını belirten Erhan Özden, "Bu sanat hayatı sevdiriyor. Tabiatta göremediğimiz bazı güzelliklerin farkını, resim yaparken fark ediyorum. Bu sanatı insanlara tavsiye ediyorum. Yeteneği olanlar mutlaka denesin. Resim sanatını sevdirmek için ben de resim kursu açtım." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Büfe işletmecisi iş yerinde yaptığı resimlerle sergi açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER