Burç Ceyhan'a Cumhuriyet ödülü

Burç Ceyhan'a Cumhuriyet ödülü

Adana'nın Ceyhan ilçesinde düzenlenen 'Atatürk ve Cumhuriyet' konulu şiir yarışmasında Özel Burç Ceyhan Ortaokulu ikincilik ödülünün sahibi oldu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokul öğrencileri arasında 'Atatürk ve Cumhuriyet' konulu şiir yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan öğrencilerin yazmış olduğu şiirler Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan değerlendirme kurulu tarafından incelenirken, Özel Ceyhan Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Ahmet Fatih Demir yazmış olduğu şiiriyle ilçe ikincisi oldu. Ahmet Fatih Demir, ödülünü ise Ceyhan İlçe Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy elinden aldı.

Okul müzesine 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk ödülünü kazandıran Ahmet Fatih Demir, anlamlı bir günde anlamlı bir ödül ile okuluna döneceği için çok mutlu olduğunu söyledi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda çifte mutluluk yaşadığını belirten Ahmet Fatih Demir, "Bugün bu ödülü ailemin ve özellikle de öğretmenlerimin desteği ile aldım. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Hedefim daha güzel ve daha iyi şiirler yazarak okuluma daha büyük ödüller kazandırmak." dedi.

Şiir yarışmasında ilçe ikincisi olan 7. sınıf öğrencisi Ahmet Fatih Demir'in elde etmiş olduğu başarı ile gurur duyduklarını belirten Özel Burç Ceyhan Ortaokulu Müdürü Evliya Demiraslan, öğrencisini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Burç Ceyhan'a Cumhuriyet ödülü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER